AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

SMS küldés és fogadás számlázó programunkkal

A továbbfejlesztett AXEL PRO Számlázó Programmal egyedülálló módon most már SMS-t küldhet és fogadhat is! Így értesítheti partnereit az újdonságokról, vagy felszólíthatja őket a lejárt számlákra, továbbá a beérkező utalásait automatikusan iktathatja.

SMS fogadás

SMS fogadás

Az SMS fogadás funkcióval automatikusan fizetetté teheti átutalással vagy banki befizetéssel kiegyenlített számláit, így még az eddigieknél is gyorsabbá válik az ügyvitel. A jövőben a program segítségével nem kell többé a banki bejelentkezésekkel bajlódnia és az utalások ellenőrzésével rabolnia az idejét. A funkció igénybevételéhez internet kapcsolatra sincs szükség, így nem okoz gondot egy esetleges szolgáltatás kimaradás sem. Új innovációnk segítségével elkerülhető az, hogy esetleg elfelejti bejelölni a beérkezett befizetéseket, így nem kerülnek kiküldésre fölöslegesen felszólítások.

SMS küldés

SMS küldés

A fizetési felszólítások küldését az SMS küldés funkcióval is megteheti, ráadásul a programból akár automatikusan is kiküldhető ez a figyelmeztetés. Az emberek nagyobb eséllyel olvasnak el egy sms-t, mint egy emailt! A küldés funkcióval nem csak felszólíthatja ügyfeleit, de egyedi szövegezéssel értesítheti őket aktuális akcióiról, új termék bevezetéséről, vagy akár köszöntéssel kedveskedhet részükre egy-egy ünnep alkalmával.

A programba épített SMS küldés és fogadás funkciónál nem áll fent az a veszély sem, ami az ingyenes sms küldőknél gyakran előfordul, hogy a címzett nem kapja meg az üzenetet, mert az SMS-t közvetlenül az Ön telefonja küldi el, a feladónál pedig az Ön telefonszáma szerepel.
A funkció használatához csak egy androidos telefonra lesz szüksége, így ez semmilyen plusz befektetéssel nem jár.

Az SMS küldés és fogadás opció jelenleg egyedülálló módon csak az AXEL PRO Számlázó Programban érhető el a hasonló szoftverek közül, így egy hihetetlen technikai újdonság kényelmét használhatja ki vele.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!