AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Három tipp, hogy még gyorsabban számlázhasson

A mai rohanó világban az emberek türelmetlenek és nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor a vásárló toporog, amíg megkapja a számlát. A számlázáshoz célszerű erre kifejlesztett szoftvert vásárolnia, az alábbi trükkökkel segítünk abban, hogy programunkkal még gyorsabban kiállíthassa számláit.

-Az idő pénz- A számlázó program használatakor használja a billentyű kombinációkat, mert ezzel további időt spórolhat meg a számla kiállítása közben, hisz a rögzült mozdulatokat az ember másodpercek alatt képes elvégezni, míg az egérrel bíbelődve értékes időt veszthet.

Használjon a szoftverhez vonalkód olvasót, így az árucikkeket nem szükséges megkeresnie az árucikk listából, egyszerűen lecsippantja a termék vonalkódját és már rá is kerül a számlára.

A Rendben gombra kattintás helyett használja az ALT+R vagy az ENTER billentyűt, az ablakok bezárásához pedig az X helyett az ESC billentyűt.


A fenti tippekkel megspórolt időnek köszönhetően gyorsabban számlázhat, így vevői elégedettebbek és Ön a megspórolt idő alatt további vevőket szolgálhat ki, így akár bevétele is növekedhet.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!