AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ingyenes kalkulátorok

Az AXEL Professional Softwares ingyenes kalkulátorokkal segíti vásárlói életét.

Az AXEL PRO Számlázó Program oldalán található Nettó-bruttó kalkulátor segítségével megtekintheti, hogy adott áfakulcsot választva mennyi lesz a beírt nettó érték bruttója, illetve az alkalmazás megmutatja melyik az a legközelebbi összeg, amit választva az adott áfakulcs mellett a netó és a bruttó érték is egész szám lesz.

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program oldalán található Cégautó adó kalkulátorral megtekintheti, hogy a megadott adatok alapján mekkora cégautó adót kell fizetni a gépjármű után. A kalkulátorral akár több autó adója is kiszámítható.
-kalkulator-

Az Üzemanyag fogyasztás kalkulátor segítségével megtekinthető egy adott gépjármű alapnorma-átalánya, melyet a 60/1992. Kormányrendelet határoz meg köbcenti alapján. A kalkulátor által számított fogyasztás az egyik lehetséges elszámolási típusa az üzemanyag fogyasztásnak.

A Benzinár kalkulátorral akár visszamenőlegesen is megtekinthető a NAv által közzétett üzemanyagár, mely elszámolható számlák nélkül is.

Facebook oldalunkon az összes kalkulátor megtalálható, valamint egy QR-kód generátor is rendelkezésre áll, mellyel bármilyen tetszőleges szövegből QR-kód generálható és elmenthető.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!