AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Egyedi QR kód készítése

A QR-kód bármilyen hosszabb, rövidebb adatsor tárolására alkalmas. Például egy üzlet kódjának leolvasása után megjelenhetnek az aktuális akciók, elérhetőségek, nyitva tartás, melyek azonnal kapcsolódhatnak egy erre képes telefon naptár vagy útvonaltervező funkciójához is.

-CIM- Az AXEL PRO Számlázó Programban most már két féle QR-kód is választható. Az első, "hagyományos" QR-kódban szerepelni fog a kibocsátó, a vevő, a bizonylatszám, a tételek nevei és a végösszeg is.

Az új, innovatív megoldásunknak köszönhetően egyedileg beállítható kétdimenziós kódban a fentebbi adatok helyett egyedi szöveg is megadható, például a cég neve, címe, elérhetőségei, így a vevő azt a leolvasás után azonnal mentheti a telefonjába, így feleslegessé válik a névjegykártya használata, hisz egy papír amúgy is könnyen elveszik.
Az egyedi szövegezésnél megadható akár a cég weblapjának a címe is, így egy okostelefonnal a leolvasás után a partner azonnal megtekintheti azt.

Az új, professzionális megoldásnak köszönhetően a számlák még egyedibbé tehetőek és még több információ bocsátható a vásárlók rendelkezésére, így még kényelmesebbé válik mind a számlázás, mind a kapcsolattartás.


Kattintson a nagyításhoz!

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!