AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Statisztikák készítése

Minden cég életében fontos a fejlődés és ennek nyomonkövetése, melyet legjobban statisztikákkal és grafikonokkal lehet követni.

-CIM- Az AXEL PRO Számlázó Program számos professzinális lehetőséget kínál, hogy nyomonkövethető legyen egy cég fejlődése, alakulása kimutatások, statisztikák segítségével.

A statisztikák segítségével toplisták készíthetőek a termékekről, ezzel megtekinthető, melyik termék hozza a legkisebb és melyik a legnagyobb bevételt.

A partnerek toplistájával megtekinthető, melyik partnerek vásárolnak a legtöbbet a cégnél, és ezeknek a vásárlóknak egyedi ajánlatokkal vagy akár a programban beállítható személyhez kötött kedvezményekkel hálálható meg a hűségük.

Az árucsoportok toplistájával megtekinthető, melyik árucikk csoportok, vagy akár melyik gyártó termékei a legnépszerűbbek.

Prémium opcióként a szoftver képes profit számításra is, így nem csak a cég fejlődése követhető nyomon, hanem az is, hogy melyik termék mekkora profitot jelent, illetve melyik időszakban mennyi profitot termel a cég. Ezzel a lehetőséggel a negyedéves, féléves, éves kimutatások még részletesebbé tehetőek, hiszen az is megtekinthető, hogy a cég mikor mekkora hasznot termelt.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!