AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ismét MagyarBrands díjazott az AXEL márka

Cégünk ismételten abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az eddigi elismerései mellé elnyerte Kiváló Üzleti Márka kategóriában a MagyarBrands díjat. A díjjal rendelkező márkák ügyfelei hiteles forrásból kapnak megerősítést arról, hogy hazai és nemzetközi szinten is megbízható, minőségi terméket vásárolnak.

Az AXEL Professional Softwares Kft. termékei a legnépszerűbbek közé tartoznak az ügyviteli szoftverek piacán, így nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékelése alapján változatlanul a legjobbak közé tartozunk.

Szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük a hatályos jogszabályok figyelembevételével és az ügyfélvisszajelzések alapján. Termékeink ára a profi ügyfélszolgálatot is tartalmazza, kollégáink szakértelme kimagasló. Ezzel is igyekszünk kiemelkedni a tömegből.

Díjazottak
A fentieknek is köszönhetően nyerte el cégünk az elismerést, amellyel rajtunk kívül olyan márkák rendelkeznek, mint az OTP, a Figyelő, a Libri, a MOL, az Unicum, a Pick, a Szentkirályi, a Prezi.com, és a Mag Zrt.

A MagyarBrands díjról
Független szakértői biztosság döntött ismertség és népszerűség fókuszú fogyasztói közvélemény kutatás alapján. A MagyarBrands elismerést a szakértők komplex mutatószámok alapján ítélték oda:

• Identitás
• Reputáció
• Márkaépítés
• Tradíció
• Ismertség
• Kedveltség

A fenti szempontok összessége alapján nyerte el az AXEL márka is 2016-ban ismételten a Magyar Brands elimerést.

Köszönjük a bizalmat
Köszönjük leendő és jelenlegi ügyfeleinknek, valamint a MagyarBrands bíráló bizottságának, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal. Cégünk a jövőben is ehhez méltóan fogja folytatni tevékenységét.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!