AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Önnek milyen volt az idei éve?

Az év vége közeledtével minden cégnek érdemes kimutatásokat készíteni az előző évi bevételekről, kiadásokról, profitról. Mindezt egyszerűen megteheti az AXEL PRO-val.

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program lehetőséget nyújt Önnek, hogy össze tudja hasonlítani előző éves adatait az idei évvel, illetve cége éves fejlődését statisztikák segítségével.

A program diagramjai által egyszerűen készíthetőek számítások, lekérdezések, grafikonok, összesítések, kimutatások. Ezek elkészítését követően átláthatóvá válnak a bevételek, a kiadások és még sok más adat napi, havi, éves alakulása, valamint partnerek és árucikkek szerinti statisztikákat is meg tud jeleníteni.

Oszlopdiagramokat tud készíteni adott időszakra, árucikkre, partnerre vonatkozóan.

Megtekintheti melyik árucikkből lett a legtöbb eladva, melyikből a legkevesebb. Így kiderül, melyik árucikk eladását szükséges növelni, népszerűsíteni, melyik érte már el a megfelelő szintet, illetve melyikből kiváló az eladás.

Kiderül a statisztikák segítségével hogy melyik partnernek értékesített legtöbbet és legkevesebbet, így az egyes vevők felkereshetők akciókkal, illetve vásárlásra ösztönző fogások készíthetőek számukra a következő évre.

Prémium opcióként a szoftver képes profit számításra is, így nem csak a cég fejlődése követhető nyomon, hanem az is, hogy melyik árucikk termeli a legnagyobb hasznot, illetve negyedéves, féléves, éves kimutatások még részletesebbé tehető, hogy melyik időszakban mennyi profitot termelt a cég.

Használja Ön is az AXEL PRO Számlázó Program EXTRA és MAX programcsomagját, és tartsa nyilván benne partnereit, árucikkeit, és készítsen statisztikákat, grafikonokat, hogy cége profitját évről-évre növelni tudja. Mindezt plusz munka nélkül, néhány kattintással!

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!