AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Könyvelő programok

Jelentősen megkönnyítheti könyvelőjének munkáját az AXEL PRO Számlázó Program használatával, így meggyorsíthatja és pontossá teheti a könyvelést.

könyvelés
Könyvelés hagyományos módon
A cégek havi könyvelése amúgy is rengeteg munkával jár, hát még ha havonta több száz számlát állít ki. Ekkora adatmennyiség feldolgozása esetén a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak tévedések. Nagyon sokan megszokásból még mindig papír alapon adják oda könyvelőjüknek a számlákat, azonban ez rettentően idő és pénzpazarló megoldás!

Szeretné, ha minden tökéletes pontossággal lenne könyvelve? Szeretné, ha könyvelője nem felesleges adatbevitellel töltené az idejét?

Könyvelés AXEL PRO Számlázó Programmal
Erre kínál megoldást az AXEL PRO Számlázó Programban található funkció, mely által könyvelője részére elektronikusan juttathatja el a havi számlák listáját. Az adatok lementhetőek adathordozóra, vagy akár egyből e-mailben küldhetőek könyvelője részére, amit ő könyvelőprogramjába néhány kattintással beimportálhat, és így elkerülhetőek a papír alapú könyvelésből adódó tévedések. Ezzel a megoldással nem csak könyvelője és saját munkáját könnyítheti meg, hanem rengeteg időt is megtakaríthat mindkettőjük részére és elkerülhetőek a papír alapú ügyvitelből adódó hibák.

Szoftverünk számos könyvelőprogrammal összeköthető!

NTX QualitySoft NOVITAX
RLB C.A.T. Tensoft
FORINT-Soft Qsoft SUP ComboSoft
Infotéka


NTX-PS Kft
MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer
Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapat által létrehozott legújabb technológiákon alapuló, modern termék, gondos kezek és pontos elmék munkája, amely megszületése óta folyamatosan fejlődik. Használatával könnyedén kezelhető akár többmillió adat, egy mozdulattal beemelhetőek a számlák a könyvelésbe.
Webcím: www.ntx.hu


QualitySoft Kft.
QS Diamond és Gold Könyvelőprogramok
Professzionális, moduláris felépítésű népszerű kettős könyvviteli rendszer, mely folyamatos jogszabálykövetéssel rendelkezik. Használatával jelentős idő- és költségspórolás érhető el.
Webcím: www.szamvitelirendszer.hu/konyveloprogram.php


Novitax Kft.
NTAX - Kettős könyvvitel
A NOVITAX Kft. által fejlesztett és forgalmazott kettős könyvviteli program a könyvelési funkciókon kívül könyvelési automatizmusokkal, kiegészítő nyilvántartásokkal, analitikákkal, adóbevallási és évzárási modulokkal segíti használóik munkáját. Létezik vállalkozói (normál, és mikro beszámoló) és non profit változata (arányos áfa, közvetett költségfelosztás, beszámoló).
Webcím: www.novitax.hu


RLB-60 Bt.
Kettős könyvvitel
Jelenleg az egyik legnépszerűbb könyvelőprogram. Használatával egyszerűen, gyorsan felvihetőek a könyvelési tételek, azok egyszerűen korrigálhatóak. Teljeskörű áfanalaitikai, mérleg és eredménykimutatás készíthető használatával.
Webcím: www.rlb.hu


C.A.T. Consulting Kft.
DkonWIN kettős könyvvitel
A C.A.T. Consulting Kft. könyvelőprogramjának fejlesztői nem csak programozói, hanem könyvelői szaktudással is rendelkeznek, így a szoftver a könyvelők igényeinek megfelelően került kialakításra. A program könnyen vezérelhető billentyűzetről is, illetve a telepítése semmiféle szaktudást nem igényel.
Webcím: www.drdsw.hu


TEN-SOFT Kft.
Kettős Könyvviteli Rendszer
Kettős könyvviteli számítógépes program elsősorban könyvelőirodák számára készült, tehát alaphelyzetben "többcéges" alkalmazást tesz lehetővé. Alkalmas azonban a kis-, illetve közepes vállalkozások saját főkönyvi és analitikus könyvviteli feladatainak ellátására is.
Webcím: www.tensoft.hu


Forint-Soft Kft.
Kettős Könyvviteli Rendszer
A program bármikor képes naplót, főkönyvet, főkönyvi számlát, áfa-analitikát, áfa-bevallást, vevő-szállító analitikát, mérleget, eredménykimutatást készíteni. Kezeli a közösségen belüli értékesítések és beszerzések bevallását is (összesítő kimutatás). Az EU-s áfa és a fordított adózás (is könnyen kezelhető.
Webcím: www.forintsoft.hu


QSoft Kft.
SUP® Integrált Számviteli Rendszer
A SUP® Integrált Vállalatirányítási Rendszer egy ágazatfüggetlen szoftver, mely több féle modullal rendelkezik. A számviteli modul célja a különböző főkönyvi jellegű lekérdezések végrehajtása, ill. a vegyes bizonylatok könyvelése. A modul használatával könnyedén elkészíthető a könyvelés, számos funkciója pedig széleskörű nyilvántartások készítésére alkalmas.
Webcím: www.qsoft.hu


ComboSoft Informatikai Kft.
Pénzügyi-Számviteli Rendszer
A rendszer legfőbb erőssége, hogy mind az ügyviteli, mind a fejlesztési oldalon nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek állnak, ezáltal az egyértelmű és letisztult ügyviteli folyamatok gyors és könnyű használattal párosulnak. Könnyen integrálható egyéb más rendszerekkel, így egy adott cég saját fejlesztésű vagy speciális számlázó ill. készlet rendszerével is összekapcsolható.
Webcím: www.combosoft.hu


Infotéka Software Kft.
Kontír FB
Kettős könyvviteli szoftver, amely magában hordozza az elmúlt 20 év fejlesztői tapasztalatait. A program a Firebird ingyenes relációs adatbázis kezelő használata mellett lehetőséget biztosít valuta pénztár és deviza bank vezetésére is (FIFO, súlyozott átlag).
Webcím: www.infoteka.hu


5 ok, miért érdemes az AXEL PRO számlázási megoldását választania

• Nem kell bogarászni a papírokat, néhány kattintással átküldhető minden számla a könyvelő programba, nincsenek többé elkeveredett, megrongálódott számlák

• Könyvelője az adatbevitel helyett foglalkozhat sokkal fontosabb dolgokkal, például a cég adózásának optimalizálásával

• Emberi tévedés kizárva, a könyvelés pontos lesz, könyvelője pedig boldog

• Nem kell havonta elvinni a számlákat a könyvelőhöz, pár kattintással átküldhető emailben az exportfájl

• A megspórolt időt más, hasznos dolgokra fordíthatja, mely által cége fejlődhet, bevétele növekedhet

Használja Ön is az AXEL PRO Számlázó Programot,hogy megkönnyítse saját és könyvelője munkáját!További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!